Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lezárják a forgalom elől Szabadka egyik forgalmas utcáját

2022.03.14
12:07
2022.03.14
13:15
Forrás
Közlemény
Karbantartási munkálatok miatt a Jovan Mikić út egy részét nem használhatják az autósok.
Pannon RTV

A Majsai híd és a Szabadkai Rádió korábbi épülete közötti útszakaszon szünetel a forgalom. A Vasutas, valamint a Makkhetes helyi közösségeket így egyebek között a Majsai hídon, a Kertvároson, illetve a Partizán bázisok utcán keresztül lehet megközelíteni.

Az illetékesek a lakosok türelmét kérik.

útlezárás
forgalomkorlátozás
Szabadka

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.