Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Lončar: A járványhelyzettől függnek a határátlépési intézkedések

2021.01.08
16:06
2021.01.08
16:52
Forrás
Tanjug, Magyar Szó
A járványügyi helyzettől függ, hogy meghosszabbítják-e a határátlépési szigorítást Szerbiában - nyilatkozta Zlatibor Lončar.

A jelenleg érvényben levő határátlépési intézkedések január 10-ig hatályosak.

A szerb egészségügyi miniszter az N1-nek adott interjújában elmondta, az, hogy szigorúbb intézkedéseket hoznak-e a határokon, beleértve azt is, hogy meghosszabbítják-e a kötelező PCR-tesztet vagy a tíznapos karantént, az kizárólag a járványügyi helyzeten múlik.

határátlépés
szigorítás
intézkedés
Szerbia
Zlatibor Lončar
koronavírus
járvány

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!