Ugrás a tartalomra
könyvtár
Pixabay

Ma kezdődik a 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

2018-10-21
07:15
Forrás
Beta
Az idei rendezvényen, amely mottója "Az olvasás öröme", több mint ezer szerbiai és külföldi kiállító mutatja be portékáját.

A 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár ma 10 órakor nyitja meg kapuit és egészen október 28-áig várja az érdeklődőket. Az idei rendezvény díszvendége Marokkó, a királyság kortárs irodalma mellett a látogatók betekintést nyerhetnek egyebek között a mai magyar, román, szlovén, horvát, orosz, japán és kínai irodalomba is. A rendezvényen a Fórum Könyvkiadó Intézet is képviselteti magát.

Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.