Ugrás a tartalomra
könyvtár
Pixabay

Ma kezdődik a 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

2018-10-21
07:15
Forrás
Beta
Az idei rendezvényen, amely mottója "Az olvasás öröme", több mint ezer szerbiai és külföldi kiállító mutatja be portékáját.

A 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár ma 10 órakor nyitja meg kapuit és egészen október 28-áig várja az érdeklődőket. Az idei rendezvény díszvendége Marokkó, a királyság kortárs irodalma mellett a látogatók betekintést nyerhetnek egyebek között a mai magyar, román, szlovén, horvát, orosz, japán és kínai irodalomba is. A rendezvényen a Fórum Könyvkiadó Intézet is képviselteti magát.

Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.