Ugrás a tartalomra
könyvtár
Pixabay

Ma kezdődik a 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

2018-10-21
07:15
Forrás
Beta
Az idei rendezvényen, amely mottója "Az olvasás öröme", több mint ezer szerbiai és külföldi kiállító mutatja be portékáját.

A 63. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár ma 10 órakor nyitja meg kapuit és egészen október 28-áig várja az érdeklődőket. Az idei rendezvény díszvendége Marokkó, a királyság kortárs irodalma mellett a látogatók betekintést nyerhetnek egyebek között a mai magyar, román, szlovén, horvát, orosz, japán és kínai irodalomba is. A rendezvényen a Fórum Könyvkiadó Intézet is képviselteti magát.

Belgrádi Nemzetközi Könyvvásár

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.