Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Ma van a Szerbiai Katonaság napja

2019-04-23
14:54
2019-04-23
16:52
Forrás
Szerbiai RTV
Ez alkalomból Nikola Selaković, a szerb államfő főtitkára, Aleksandar Vučić nevében a katonaság és a védelmi minisztérium több mint 170 tagjának ezüst- illetve arany érdemrendet adományozott.

Az eseményen rész vett Aleksandar Vulin, szerb védelmi miniszter és Milan Mojsilović, a Szerbiai Katonaság vezérkari főnöke is.

Nikola Selaković, a szerb köztársasági elnök főtitkára: A szerb védelmi minisztérium és a Szerbiai Katonaság az elmúlt években a nagy kihívások idején számos támogatást nyújtott a béke, a biztonság és a stabilitás megerősítéséhez Szerbiában és az egész régióban. Kétségtelen, hogy a védelmi minisztérium és a Szerbiai Katonaság tagjai folytatni fogják ezeknek a professzionális és felelősségteljes feladatoknak az elvégzését.”

katonaság napja

Most

19:58, Frissítve: 07:28

Ramush Haradinajt Hágában hallgatják ki

A volt koszovói miniszterelnököt a háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság idézte be. Amennyiben nem emelnek ellene vádat, ismét indul a miniszterelnöki posztért - jelentette be elutazása előtt.
16:47

Újabb hőhullám sújtja Olaszországot

Olaszország északi és középső térségeiben kedden közepes, szerdától a legmagasabb szintű hőségriadó lesz életben az Afrikából érkező hőhullám miatt, amely ismét negyven fokra emeli a hőmérsékletet.

Népszerű