Ugrás a tartalomra

A Magyar Tanszékről a média világába

2023.03.21
10:55
Forrás
Közlemény
Folytatódik az újvidéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék online beszélgetéssorozata, a Metszéspontok, amelyben ismét a nem tanári pályát választó volt hallgatóké lesz a főszerep.

Szerdán 19 órától Soós Georgina, a Pannon RTV szerkesztője és Szakács Áron, a Vajdasági RTV szerkesztője válaszol Nemes Edina harmadéves hallgató kérdéseire. A beszélgetés a Zoom felületén valósul meg. 

Zoom https://us02web.zoom.us/j/85092717800?pwd=N0hlVEsrRWo1OTNIWVJkZXE2elZTdz09

Meeting ID: 850 9271 7800

Passcode: magyar

További részletek az esemény Facebook-oldalán:

https://fb.me/e/2rioxicAN

Magyar Tanszék
Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Karának Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke
Soós Georgina
Szakács Áron

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.