Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarok és szerbek együtt tisztelegnek Nándorfehérvár védői előtt

2019-07-22
07:29
2019-07-22
11:15
Forrás
Pannon RTV
Ma felavatja Hunyadi János szobrát a zimonyi Duna-parton Aleksandar Vučić szerb államfő és Áder János magyar kollégája. Az eseményt a Pannon Televízió 11 órától élőben közvetíti.

Ezzel magyarok és szerbek együtt tisztelegnek Nándorfehérvár védői előtt, akik 1456-ban életüket áldozták a hősies küzdelemben, és megemlékeznek a július 22-i diadalról, amelyre egész Európa felfigyelt.

Az eseményt a Pannon Televízió élőben közvetíti 11 órától.

magyarok
szerbek
Aleksandar Vučić
Áder János
Zimony
Nándorfehérvár
csata
szobor
avatás
Belgrád
Hunyadi János

Most

16:42

Nyári tábort tartottak Horgoson

Különféle ügyességi játékokon, számos foglalkozáson és sok más programon próbálhatták ki magukat azok a gyerekek, akik az utóbbi napokat a horgosi Vadászlakban töltötték.
14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.