Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Laskovity Zoltán

Május végére elkészülhet a palicsi aquapark

2022.12.07
11:32
Forrás
Pannon RTV
480 millió dinárt biztosítanak a palicsi aquapark kiépítési munkálatainak befejezésére a köztársasági költségvetés átütemezésével.

A szerződést holnap írják alá a köztársasági idegenforgalmi minisztériumban - közölte Dencs Valéria, a Palics-Park Kft. igazgatója. Hozzátette, így a munkálatok 2023. május 31-éig befejeződhetnek.

A palicsi aquapark jövőbeni üzemetetőjére valószínűleg közbeszerzési pályázatot írnak ki.

Palics
aquapark
költségvetés
Dencs Valéria
Palics-Park Kft.

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.