Ugrás a tartalomra
TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/nr

Mali: a fizetési osztályok csupán a reformok egy részét képezik

2022.01.26
12:47
Forrás
Tanjug
A fizetési osztályok bevezetése csupán egy része a széles közigazgatási reformoknak Szerbiában - jelentette ki Siniša Mali pénzügyminiszter a Szerbiai RTV műsorában.

Az ország sokat fektetett a digitalizációba, a mai helyzetet össze sem lehet hasonlítani a néhány évvel ezelőtti állapotokkal - hangsúlyozta Mali, hozzátéve, a fizetési osztályok csupán a reformok egy részét képezik.

Az erős és hatékony közigazgatáshoz elégedett munkavállalókra van szükség, emellett minden fiatal állampolgár száz eurós segélyt is kap, ami további bizonyíték arra, hogy a közigazgatás reformja működik - mondta a pénzügyminiszter.

fizetési osztály
Siniša Mali

Most

16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű