Ugrás a tartalomra
uzmiracun.rs

Már 35 ezer borítékot adtak fel Szerbia-szerte a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjátékra

2020-10-21
19:55
Forrás
B92
Nem csak a leveleket adták fel a lakosok, számos kérdés is érkezett a kapcsolattartó központba. Sokan a címről érdeklődtek, hogy hova kell küldeni a borítékokat. Elmondjuk a főbb tudnivalókat!

Több mint 70 üzenet jött a polgároktól, hogy mi nem világos nekik.

A legtöbben a cím után érdeklődtek, de azt nem kell feltüntetni a borítékon, csak a játék nevét, ami a következő: UZMI RAČUN I POBEDI 2020.

A feladó helyére olvasható betűkkel kell a teljes nevet, a címet és a telefonszámot odaírni.

A borítékok 10, egyenként legalább 100 dinár értékű, szeptember elseje utáni keltezésű számlát tartalmazhatnak, ezeket ingyen lehet feladni bármelyik postán, vagy bedobni az ország 1900 postaládájának egyikébe.

Bankkártyás fizetés esetén az igazoló szelvény is megfelel a nyereményjátékra, csak arra kell odafigyelni, hogy ne keveredjen össze a számlákkal. Tehát egy boríték vagy csak 10 számlát, vagy csak 10 igazoló szelvényt tartalmazhat.

Az állam arra biztatja az embereket, hogy kerüljék a készpénzhasználatot vásárláskor a járványidőszakban. Amennyiben kártyával fizetünk, úgy kapunk számlát és igazoló szelvényt is, és mindkettőt elküldhetjük a nyereményjátékra.

számlás nyereményjáték
Vedd el a számlát és nyerj!
nyereményjáték
számla
feltételek
boríték
posta

Most

10:31, Frissítve: 11:00

Koronavírusos Lewis Hamilton

A Forma–1 közleményben számolt be arról, hogy a világbajnok Lewis Hamilton elkapta a koronavírust. Ki kell hagynia a hétvégi Szahíri Nagydíjat.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.