Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

„Már az egész Kárpát-medencében számolnak a vajdasági lovasokkal és lovakkal”

2021.10.04
21:20
Forrás
Pannon RTV
Már az egész Kárpát-medencében számolnak a vajdasági lovasokkal és lovakkal - mondta a Közügyekben Bunford Tivadar, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója.
Pannon RTV

A hétvégén Szabadka lovasa nyerte a Nemzeti Vágtát. Szabó Nikolett, Pipacs nevű lován diadalmaskodott, második helyen a vajdasági származású Nagy Arnold Fantázia nevű lovával ért célba. A győztes ló tulajdonosa, Kósa Sándor az edzésekről, a felkészülésről és magáról a versenyről is mesélt a Közügyekben.

Nemzeti Vágta
Bunford Tivadar
Kósa Sándor
lovas

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.