Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Már csak az időponttal rendelkezők kapnak vakcinát

2021-01-26
17:04
2021-01-26
17:10
Forrás
Szerbiai RTV
Még mindig lehet jelentkezni.

Szerbiában már több mint 300 ezer lakost oltottak be a koronavírus ellen. Az országban a tömeges oltás január 19-én kezdődött. Mától azok a polgárok kaphatják meg a vakcinát, akik az eUprava oldalon vagy telefonos úton regisztráltak és időponttal rendelkeznek. Az internetes portálra még mindig lehetséges regisztrálni vagy tárcsázható a 0800 222 334, mindennap 8 és 20 óra között.

védőoltás
koronavírus
vakcina

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.