Ugrás a tartalomra

Már Los Angelesben van Sofija - gyógykezeléséért egész Szerbia összefogott

2020.08.23
19:19
2020.08.23
19:29
Forrás
Szerbiai RTV
A kislány gerinc eredetű izomsorvadásban szenved, a gyógyszere pedig több mint 2 millió dollárba kerül.

Megérkezett Los Angelesbe a mindössze egyesztendős Sofija Markuljević, akinek gyógykezeléséért összefogott egész Szerbia az elmúlt időszakban - írja a szerb közmédia. A megérkezésről szóló hírt szülei tették közzé a közösségi oldalukon. A kislánynak 3-4 hónapig kell az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodnia. Több hónap alatt sikerült összegyűjteni a pénzt a kezelésre. Közéleti személyiségek, sportolók, cégek segítségével sikerült biztosítani a gyógykezelésre való pénzt. Mások mellett Novak Đoković teniszező és a Cristiano Ronaldo labdarúgó is segített a családnak.

Los Angeles
Sofija Markuljević
gyógykezelés

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.