Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marad az oktatási modell az iskolákban a jövő hétre

2022.01.28
10:27
Forrás
blic.rs
A jövő héttől ugyanúgy szervezik meg az oktatást, mint ahogyan az ezen a héten is zajlott, tudta meg a Blic.

A határozatot a tanügyi minisztérium munkacsoportja hozta meg, amely a járványhelyzet alakulását kíséri figyelemmel az oktatási intézményekben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a középiskolások és az általános iskolák felső tagozatos diákjai kombinált modell szerint járnak iskolába, az alsósok számára pedig jelenléti oktatás lesz.

oktatás
online oktatás
kombinált oktatás
kombinált oktatási modell

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.