Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Marad a hagyományos oktatás

2021.11.26
11:50
2021.11.26
13:39
Forrás
Szerbiai RTV
Jövő héttől is folytatódik a jelenléti oktatás Szerbia minden iskolájában.

Az általános- és a középiskolákba is be kell menniük a diákoknak. Azaz november 29-től is az első modell szerint folyik majd az oktatás - erősítette meg újra az illetékes minisztérium. A döntést egyébként ismét az a szakértői csoport hozta meg, amely a járványhelyzet alakulását követi a tanintézményekben. Heti szinten kérik be a koronavírus-adatokat, amelyek alakulása most megengedi, hogy újra jelenléti legyen az oktatás mindenhol az országban.

oktatás
iskola
koronavírus-járvány
tanterem
jelenléti oktatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.