Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marina Živkovićot fogadta Fejsztámer Róbert

2018-05-16
19:06
Forrás
Pannon RTV
Marina Živković fiatal magyarkanizsai atlétát fogadta hivatalában Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.

A fogadás apropója a másodikos gimnazista lány országos bajnoki címe és rekordja volt, amit a napokban megtartott szerbiai országos atlétikai versenyen hétpróbában ért el. A fiatalabb ifik mezőnyében Marina 4.858 pontot gyűjtött be, ami több mint 130 ponttal meghaladja az öt éve fennálló rekordot, amit eddig a belgrádi Crvena Zvezda atlétája tartott. A polgármester nagyra értékeli a Partizan Atlétikai Klub versenyzőinek sikereit, Marinában pedig Magyarkanizsa jövendő olimpikonját látja, aki az elég rossz felkészülési feltételek mellett is képes volt ekkora sikert elérni. Ígéretet tett ugyanakkor arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül igyekszik megoldást találni az atlétikai pálya és objektumainak korszerűsítésére.

Marina Živković
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.