Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marina Živkovićot fogadta Fejsztámer Róbert

2018-05-16
19:06
Forrás
Pannon RTV
Marina Živković fiatal magyarkanizsai atlétát fogadta hivatalában Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.

A fogadás apropója a másodikos gimnazista lány országos bajnoki címe és rekordja volt, amit a napokban megtartott szerbiai országos atlétikai versenyen hétpróbában ért el. A fiatalabb ifik mezőnyében Marina 4.858 pontot gyűjtött be, ami több mint 130 ponttal meghaladja az öt éve fennálló rekordot, amit eddig a belgrádi Crvena Zvezda atlétája tartott. A polgármester nagyra értékeli a Partizan Atlétikai Klub versenyzőinek sikereit, Marinában pedig Magyarkanizsa jövendő olimpikonját látja, aki az elég rossz felkészülési feltételek mellett is képes volt ekkora sikert elérni. Ígéretet tett ugyanakkor arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül igyekszik megoldást találni az atlétikai pálya és objektumainak korszerűsítésére.

Marina Živković
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.