Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marina Živkovićot fogadta Fejsztámer Róbert

2018-05-16
19:06
Forrás
Pannon RTV
Marina Živković fiatal magyarkanizsai atlétát fogadta hivatalában Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.

A fogadás apropója a másodikos gimnazista lány országos bajnoki címe és rekordja volt, amit a napokban megtartott szerbiai országos atlétikai versenyen hétpróbában ért el. A fiatalabb ifik mezőnyében Marina 4.858 pontot gyűjtött be, ami több mint 130 ponttal meghaladja az öt éve fennálló rekordot, amit eddig a belgrádi Crvena Zvezda atlétája tartott. A polgármester nagyra értékeli a Partizan Atlétikai Klub versenyzőinek sikereit, Marinában pedig Magyarkanizsa jövendő olimpikonját látja, aki az elég rossz felkészülési feltételek mellett is képes volt ekkora sikert elérni. Ígéretet tett ugyanakkor arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül igyekszik megoldást találni az atlétikai pálya és objektumainak korszerűsítésére.

Marina Živković
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.