Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

A másfél millióhoz közelít a beoltások száma

2021.02.25
08:41
2021.02.25
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
Már több mint 1 millió 343 ezer koronavírus elleni védőoltást adtak be Szerbiában, és a 487 ezret is meghaladja a második dózist felvevők száma.

Az egymillió lakosra jutó védőoltások száma szerint Szerbia a második Európában Nagy-Britannia után, és az oltóanyag mindkét adagját megkapó állampolgárok százalékos aránya szerint az első Európában. A világon az egymillió lakosra jutó oltások számát tekintve Szerbia az ötödik, az újraoltások számát tekintve pedig a negyedik.

vakcina
oltás
Szerbia
koronavírus
dózis
adag
második
védőoltás

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.