Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Mától engedélyezett az ezer fős rendezvények megtartása szabadtéren

2020-06-01
07:30
2020-06-01
07:36
Forrás
Vajdaság Ma
Június 1-jétől, vagyis mától engedélyezett a legfeljebb 1000 fős szabadtéri rendezvények megtartása Szerbiában.

A válságtörzs döntött arról, hogy legfeljebb 1000 személy gyűlhet össze egyszerre szabadtéren, így a mérkőzéseket is közönség előtt rendezhetik meg.

Darija Kisić Tepavčević járványügyi szakorvos korábban a Tanjugnak azt nyilatkozta, a szabadtéri sportesemények és a közönség esetében nincs meghatározva, hogy ezer ember gyűlhet össze, hanem minden elsősorban a helyszíntől függ. Kifejtette, hogy a szurkolók közötti ajánlott távolság egy méter, vagyis minden második székre ülhetnek.

A beltéri rendezvények esetében továbbra is maximum 100 fő engedélyezett, de ez természetesen a helyiség nagyságától is függ.

rendezvény
gyülekezés
ezer fő
szabadtér
Szerbia
koronavírus

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.