Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mától hosszabbított nyitvatartás a kishatárforgalmi átkelőkön

2020-07-03
10:23
2020-07-03
15:53
Forrás
police.hu
A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb munkaidővel dolgozik a Röszke-Horgos közúti átkelő, azaz a Röszke2-Horgos2 és az Ásotthalom-Királyhalom határátkelőhely.

Az említett átkelőhelyek 2020. július 3-tól, azaz mától, 2020. szeptember 15-ig 7 és 22 óra között fogadják az utasokat - olvasható a police.hu oldalon.

A szerb Belügyminisztérium közleménye szerint a Bajmok-Bácsalmás határátkelőhely augusztus 31-éig szintén hosszabbított nyitvatartással üzemel.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott munkarend szerint dolgozik.

Királyhalom-Ásotthalom
Röszke-Horgos határátkelő
Röszke 2
Horgos 2
hosszabb nyitvatartás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.
07:50, Frissítve: 09:08

Ma kezdődik a Berlinale

koronavírus-járvány miatt közönség és sztárok nélkül kezdődik hétfőn a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul a legjobb filmnek járó Arany Medvéért.
07:38

Megszigorítják az óvintézkedéseket Szlovákiában

Szlovákiában a következő napokban tovább szigorítják, illetve módosítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére szolgáló óvintézkedéseket - döntött vasárnap este az Igor Matović miniszterelnök vezette koalíciós kormány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.