Ugrás a tartalomra

Mától ismét Közügyek (videó)

2016.09.19
15:29
A nyári szünet után ma újraindul a Közügyek, a Pannon Televízió élő hírháttér műsora
A nyári szünet után ma újraindul a Közügyek, a Pannon Televízió élő hírháttér műsora. A szerkesztők érdekes témákkal készültek. A jelenlegi formájában öt éve sugározza a Pannon Televízió a Közügyeket. Minden hétköznap 18 óra 5 perctől kerül adásba a közel egyórás terjedelmű műsor. Minden olyan témát feldolgoznak a műsor készítői, ami a vajdasági magyar embereket szorosan érinti és érdekli. Fehér Márta, felelős szerkesztő, Közügyek: „Tavasszal egy kicsit frissítettünk a Közügyeken, több érdekes, színes anyagot hoztunk be a műsorba, helyi témákat is, illetve olyan témákat, amelyek bárkit érintenek, igyekezünk ezeket érdekesen feldolgozni, ilyen például rögtön az első adásban az iskolatáska súlyával foglalkozó bejátszás, de lesz természetesen politika is, gazdaság, minden, amit a nézők megszokhattak.” Ahhoz, hogy egy minőségi, érdekes és nézett műsor létrejöjjön, jó csapatmunka szükséges. Gyarmat Angéla, társszerkesztő, Közügyek: „Társszerkesztőként az a feladatom, hogy elvégezzem a végső simításokat egy-egy bejátszáson, természetesen a vágó segítségével, most például a Vágta bejátszását vágjuk, ezenkívül telefonon tartom a kapcsolatot a műsor vendégeivel.”Minden hétköznap 18 óra 5 perctől kapcsoljanak a Pannon Televízióra és tájékozódjanak a vajdasági magyarságot érintő legfontosabb kérdésekről a Közügyekben.
Közügyek
műsor
TV

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.