Ugrás a tartalomra

Mától lehet időpontot egyeztetni az elsős iratkozáshoz

2023.03.20
09:41
2023.03.20
12:58
Forrás
Tanjug
Ma kezdődik az általános iskola első osztályába való beiratkozáshoz időpont-egyeztetés elektronikus úton.

A szerb állampolgárságú szülők vagy törvényes képviselők időpontot egyeztethetnek az eUprava kormányzati portálon gyermekük beiratkozására és vizsgáztatására abba az általános iskolába, amelyhez területileg tartoznak – jelentette be az Információs Technológiai Hivatal. A tesztelési időpontokra mától lehet jelentkezni, az április 1-től május 31-ig tartó időszakra. A vizsgához és a gyermek beíratásához a szülőknek semmilyen iratot nem kell benyújtani, mivel azokat az iskola hivatalból elektronikusan szerzi be.

általános iskola
első osztály
iratkozás

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű