Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mától lehet jelentkezni a minimálbér-támogatásra

2021.04.01
07:39
2021.04.01
09:49
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint az arra jogosultak ezúttal a minimálbér felének kifizetésére jelentkezhetnek mától.

Emlékeztetnek, ez része a szerb kormány harmadik gazdaságélénkítő csomagjának, amely a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítését szolgálja. Egyébként három hónapig fizeti az állam a minimálbér felét azon cégek dolgozóinak esetében, akik igénylik a támogatást.

minimálbér-támogatás
bértámogatás
Szerbia
szerb kormány

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.