Ugrás a tartalomra
uzmiracun.rs

Mától lehet küldeni a számlákkal teli borítékokat

2020-10-15
15:58
2020-10-15
16:39
Forrás
Közlemény
Hatvan autót és tizenkét belgrádi lakást lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

A játékban való részvétel feltételei hasonlóak, mint az előző körökben voltak. Minden Szerbiában élő felnőtt polgár részt vehet a játékon. Egy borítékban 10 pénztári számlát kell elküldeni, amelyek egyenkénti értéke minimum 100 dinár kell, hogy legyen. A számlákat szeptember 1-je óta lehet gyűjteni, az annál korábbiakat nem fogadják el. Hogy mekkora és milyen színű, illetve formájú borítékba helyezzük, teljesen mindegy. 

Lehetőség van arra is, hogy nyugtákat küldjünk, szintén borítékonként 10 darabot, de a számlákat és a nyugtákat nem lehet egy borítékon belül vegyesen elhelyezni.

A boríték elülső oldalán okvetlenül fel kell tüntetni, hogy UZMI RAČUN I POBEDI 2020. A hátulján pedig meg kell adni a teljes nevünket, a személyigazolványunkban szereplő lakcímünket, valamint egy telefonszámot, amelyen szükség esetén elérhetnek bennünket.

Az UZMI RAČUN I POBEDI 2020 feliraton kívül másik címet nem kell megadni. A küldeményt bármelyik nyilvános postaládában elhelyezhetjük. A Szerbiai Posta ingyenesen szállítja azokat.

Az első húzást a tervek szerint november végén tartják.

Ringbe szállnak ugyanakkor a városok és községek is. Azon települések között, amelyekről a legtöbb boríték érkezik, 180 ezer eurót osztanak szét, amit a lakosok igényeinek megfelelő projektekre fordíthatnak.

Részletes leírást a következő oldalon lehet majd olvasni a játékkal kapcsolatban: www.uzmiracun.rs

számla
Vedd el a számlát és nyerj
nyereményjáték

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.

Népszerű