Ugrás a tartalomra
srbvoz.rs

Mától rendes menetrend szerint közlekednek a vonatok Szerbiában

2020-06-01
07:04
2020-06-01
10:54
Forrás
Közlemény
Mától a járványidőszakot megelőző menetrend szerint közlekednek a vonatok Szerbiában. A Szerbiai Vonatok vállalat bejelentése szerint az összes vonalat visszaállítják június elsejétől belföldön.

Kivételt képeznek a belgrádi járatok. Ott az eredeti 100 járat közül 74 közlekedik, ugyanakkor az illetékesek a fővárosban is készen állnak a teljes visszaállásra, amennyiben ezt Belgrád Városa igényli.

Felhívják az utasok figyelmét, hogy a továbbiakban is ajánlott felelősségteljesen, az előírásokkal összhangban viselkedni.

Új buszok

Mától újraindulnak a Subotica-trans helyközi és nemzetközi járatai is. A mintegy két és fél hónapos szünet után ismét közlekedik a Szabadka-Szeged közötti autóbuszjárat, Szabadkáról 6.30-kor, Szegedről vissza pedig 15.40-kor indul. A már korábban elindított kispiaci, horgosi, oromi, magyarkanizsai, törökkanizsai járatok hétfőtől a szombati menetrend helyett munkanapi menetrend szerint közlekednek majd. Emellett hétfőtől újabb helyközi buszokat indítanak Újvidékre, Belgrádba, Óbecsére és Zomborba.

vonat
vasút
járat
menetrend
Szerbia

Most

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.