Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Mától vásárolhatóak meg a kisérettségi feladatgyűjteményei Szerbiában

2023.01.24
09:33
Forrás
Tanjug, VajMa
A kiadványok szerbül, valamint a nemzeti kisebbségek nyelvein is elérhetőek.

Mától vásárolhatóak meg a kisérettségi feladatgyűjteményei Szerbiában. Három kiadványról van szó, amelyek az anyanyelv, a matematika, illetve a kombinált tesztre készítik fel a diákokat. A cél, hogy közelebb hozzák a tanulókhoz a júniusi érettségi vizsga feladatainak mintáját, és lehetővé tegyék számukra az önálló gyakorlást, a tudásuk ellenőrzését.

Az Oktatás és Nevelés Minőségértékelési Intézet és az Oktatási Szemle közös kiadványai szerbül, valamint a nemzeti kisebbségek nyelvein is elérhetőek. A feladatgyűjtemények megvásárolhatóak a belgrádi Oktatási Szemle könyvesboltjában, de országszerte megtalálhatóak a könyvesboltokban, valamint utánvéttel is megrendelhetők.

kisérettségi
feladatgyűjtemény
Szerbia
kiadvány
diák

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.