Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Még 450 euró hiányzik ahhoz, hogy összegyűljön a pénz Bagi Dorinának

2022.03.23
13:54
Forrás
Pannon RTV
Már csak 450 euró kell, hogy összegyűljön az elektromos kerekesszék megvásárláshoz szükséges összeg Bagi Dorinának - közölte tegnap a Segítsük Dorinát Facebook-csoport.

A poszt szerint a pénz 75 százaléka gyűlt össze az eszközhöz, hogy a bácskossuthfalvi lány közlekedhessen a település dimbes-dombos utcáin. A 21 éves mozgás- és értelmi sérült fiatal lány édesanyja sérvműtéte óta nem igazán tud kimozdulni otthonról, hiszen a falu utcáin önerőből nem tudja hajtani a kerekesszéket, édesanyja pedig egészségügyi állapota miatt nem tolhatja. Dorinának a helyi piac hiányzik a leginkább, mivel szeret emberek között lenni. Az elektromos kerekesszék segítségével újra könnyebben közlekedhet majd Dorina Bácskossuthfalván.

Mindazok, akik szeretnének segíteni, az OTP Bankban az édesanya, Bagi Kósa Mária nevére nyitott számlára tudnak kezelési költség nélkül utalni pénzt belföldről a 325-9300600390633-38 számlaszámra. A befizetés céljaként tüntessék fel, hogy donáció Dorina részére. Belföldi pénzintézmény esetében más, nem az OTP Bankban történő utalás vagy postai befizetés esetén utalási költséget számítanak fel.

Külföldről eurót az RS35 325934170196064083 számlára tudnak befizetni, ez egyben az IBAN nemzetközi számlaszám is, az OTPVRS22-es swift code feltüntetésével, a Jorgovanska ulica 21, Stara Moravica cím megadásával.

Bagi Dorina
gyűjtés
motoros kerekesszék
Bácskossuthfalva

Most

18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.
16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.