Ugrás a tartalomra

Még szorosabb kapcsolat a Vajdasági RTV és a Pannon RTV között (videó)

2017-02-17
15:38
Együttműködési szerződést írta alá ma Bodzsoni István, a Pannónia Alapítvány igazgatója és Miodrag Koprivica, a Vajdasági RTV vezérigazgatója
Együttműködési szerződést írta alá ma Bodzsoni István, a Pannónia Alapítvány igazgatója és Miodrag Koprivica, a Vajdasági RTV vezérigazgatója. A két médiaház eddig is jó kapcsolatot ápolt egymással, ezután pedig még szorosabbra szeretnék fűzni azt a felek. A Pannon RTV-be látogatott Miodrag Koprivica, a Vajdasági RTV vezérigazgatója és helyettese, Klemm József azzal a céllal, hogy együttműködési szerződést írjon alá a két médiaház. A dokumentum megkötése előtt megtekintették az épületet és bepillantottak az itt folyó munkába. koprivica bodzsoni megbeszeles Egy rövid megbeszélést is tartottak, amelyen ismertették a két médium működését és a jövőbeli terveiket. Ezek után a Pannon RTV vezetőségének körében a két fél aláírta az együttműködési szerződést, hogy még jobban elmélyítsék eddig is kiváló kapcsolatukat. Miodrag Koprivica, vezérigazgató, Vajdasági RTV: „Lehetőségünk lesz azzal a tapasztalattal, amely nekünk van, és azzal a fiatalsággal, amely a Pannon RTV-nek van, hogy közösen megszerezzük különböző európai alapok támogatásait, közösen magyarországi, horvátországi vagy romániai partnerekkel együtt. Ez egy lehetőség, hogy megpróbáljunk közös témákat találni, amelyek összekötik az embereket ebben a térségben, és hogy így megerősítsük a multikulturalizmust, a többnyelvűséget az európai területeken.” klemm koprivica bodzsoni studio A két médiaház eddig is cserélt műsorokat, részt vettek közös akciókban, az oktatásban és más téren is együttműködtek. Bodzsoni István, igazgató, Pannónia Alapítvány: „Most annyi változás van, hogy az együttműködésnek szélesebb alapja lett ezzel a szerződéssel, több műsort tudunk cserélni, belemehetünk közös produkciókba, tehát közös műsorok készítésébe, munkatársak cseréjébe és megpróbálunk a marketing terén is minél jobb együttműködést kiépíteni.” klemm bodzsoni koprivica A Pannon RTV-nek nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljon a Vajdasági RTV-vel - mondta Bodzsoni István. A Pannónia Alapítvány igazgatója úgy fogalmazott, a Vajdasági RTV a Pannon RTV idősebb testvére.pannon rtv
Bodzsoni István
Vajdasági RTV
Miodrag Koprivica
Klemm József
együttműködési szerződés

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.