Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkezett médiaházunkba a betlehemi békeláng

2020.12.18
12:38
Forrás
Pannon RTV
Karácsony előtt Jézus születésének helyéről indul el évről évre a láng, majd onnan továbbítják Európa-szerte, és a világ más részeire is.

Munkatársaink az udvaron fogadták a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség képviselőit, akik vállalták a láng eljuttatását a Pannon RTV-be. Az idén zarándoklatok nélkül, kis csoportban és inkább a közösségi felületeken elhelyezett videófelvételekkel továbbítják a béke szimbólumát és a karácsony szellemiségét - mondta Farkas Zsuzsanna a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség alelnöke. A békeláng megtanít bennünket arra, hogy a békét, és idén a járványveszély közepette a reményt is továbbítani kell - tette hozzá.

Betlehemi Békeláng
Pannon Médiaház

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:17, Frissítve: 19:27

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 18:23

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.