Ugrás a tartalomra
Migránsok
Illusztráció/Pannon RTV/Raffai Csaba

Meghalt egy migráns az Újvidékhez közeli Futakon

2019-05-22
22:02
2020-04-19
18:11
Forrás
Vajdasági RTV
További három személy állapota súlyos. A Vajdasági RTV híre szerint a négy migránst egy tartálykocsiban találták meg még tegnap.

Kórházba szállították őket, de egyikükön már nem tudtak segíteni. A halált oxigénhiány, valamint a tartálykocsiban lévő mérgező gázok belélegzése okozta. Az ügyben tart a nyomozás. Annyit tudni, hogy a kamion szlovén rendszámú és egy tartálykocsik tisztításával foglalkozó cégnél várakozott, amikor a migránsokat megtalálták.

tartálykocsi
migráns
haláleset

Most

07:21

Magyarország: 23 új fertőzött, 4 halott

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent.
06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.