Ugrás a tartalomra
Migránsok
Illusztráció/Pannon RTV/Raffai Csaba

Meghalt egy migráns az Újvidékhez közeli Futakon

2019-05-22
22:02
Forrás
Vajdasági RTV
További három személy állapota súlyos. A Vajdasági RTV híre szerint a négy migránst egy tartálykocsiban találták meg még tegnap.

Kórházba szállították őket, de egyikükön már nem tudtak segíteni. A halált oxigénhiány, valamint a tartálykocsiban lévő mérgező gázok belélegzése okozta. Az ügyben tart a nyomozás. Annyit tudni, hogy a kamion szlovén rendszámú és egy tartálykocsik tisztításával foglalkozó cégnél várakozott, amikor a migránsokat megtalálták.

migráns
tartálykocsi

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.