Ugrás a tartalomra

Megháromszorozódott a jelentkezés az oltásra a támogatás bejelentése óta

2021.05.13
12:53
2021.05.13
18:05
Forrás
Szerbiai RTV
Megháromszorozódott a jelentkezés az oltásra Szerbiában, amióta bejelentették, hogy 3 ezer dinárt kap az, aki felveszi a vakcinát - jelentette ki a szerb köztársasági elnök.

Aleksandar Vučić egy belgrádi oltópontot látogatott meg, ahol katonák és családtagjaik vették fel a koronavírus elleni vakcinát. Elmondta, naponta 23-24 ezer embert oltanak be, ez a 3 ezer dináros támogatás bejelentése előtt 8-9 ezer volt. Még egyszer arra kérte Szerbia lakosságát, hogy vegyék fel a védőoltást, mert csak így győzhető le a koronavírus-járvány.

oltás
vakcina
támogatás
dinár

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.