Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meghirdette az idei évre vonatkozó pályázatait a Magyar Nemzeti Tanács

2019-03-20
16:36
Forrás
Pannon RTV
Az MNT általános kulturális pályázatának keretében a nemzeti önazonosságot őrző, hagyományos rendezvényeket támogat, valamint kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére biztosít eszközöket.

A nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek illetve a kiemelt és nem kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények is pályázhatnak. Az MNT kistérségi médiumok részére is megjelentette idei kiírását. A pályázattal kapcsolatos részletek elérhetőek a Magyar Nemzeti Tanács honlapján. Az érdeklődők személyesen is kérhetnek információt az MNT hivatalában.

Magyar Nemzeti Tanács

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.