Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Meghosszabbították az árstopot Szerbiában

2022.01.28
21:53
Forrás
Tanjug
További három hónapig érvényben marad az alapvető élelmiszerekre vonatkozó árstop - erről döntött a szerb kormány.

Az árbefagyasztás az 1 kilogramm kiszerelésű kristálycukorra, a legfeljebb 5 kilogrammos csomagolásban árusított T-400-as és T-500-as lisztre, valamint az 1 literes napraforgóolajra vonatkozik. Szintén változatlan áron kell kínálni a következő 90 napban a sertéscombot és a 2,8 százalék zsírtartalmú pasztőrözött tejet. Ezeket a termékeket a továbbiakban is a november 15-i árak alapján tudják majd megvásárolni az emberek.

A szerb kormány előzőleg 60 napra rendelte el az árstopot.

árbefagyasztás
Szerbia
szerb kormány

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.