Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Meghosszabbították a fokozott közúti ellenőrzést

2022.05.05
13:28
Forrás
VajdaságMA
A szerbiai közlekedési rendőrség május 10-éig meghosszabbította a húsvéti ünnepek alatt megkezdett fokozott közúti ellenőrzését.

Az akciót az Európai Közlekedésrendészeti Hálózat 30 európai országában egyidejűleg hajtják végre. A cél az ittas vagy kábítószerek hatása alatt álló sofőrök kiszűrése. Április végéig az előbbiekből Szerbiában több mint 17 ezret, az utóbbiakból 850-et vontak ki a forgalomból.

fokozott közlekedési ellenőrzés
közlekedés

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.