Ugrás a tartalomra

Megint jön a kánikula

2017-07-17
10:45
2017-10-04
12:09
Fokozatosan nőni fog a hőmérséklet, szombaton akár 37 Celsius-fokot is lehet majd mérni.

Ennyi volt a hidegfront: fokozatosan nőni fog a hőmérséklet, szombaton akár 37 Celsius-fokot is lehet majd mérni, írja a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat.  Hétfőn napos idő várható kevés felhővel, csapadék nélkül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25-29 fok között alakul. Kedden már lesz némi felhő az égen, egy-egy zápor vagy zivatar is kialakulhat, a legmagasabb nappali hőmérséklet viszont 27-31 fok között várható. Szerdán tovább folytatódik a felmelegedés: 28-33 fokos maximum hőmérsékletre lehet számítani. A hét második felére viszont megérkezhet az igazi kánikula, szombaton a 37 fokos nappali csúcshőmérsékleten sem kell majd meglepődni. (MTI, index.hu)

időjárás
2017 július
kánikula

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.