Ugrás a tartalomra
http://www.mnt.org.rs/

Megjelent a Magyar Nemzeti Tanács demonstrátori ösztöndíj-pályázata

2018.09.04
07:38
2018.09.04
07:56
Forrás
Pannon RTV
Azok a felsőbb éves egyetemisták pályázhatnak, akik vállalják, hogy segítik az elsőéves hallgatók tanulmányait és beilleszkedését. A pályázat beadási határideje szeptember 20-a.

A pályázáshoz egyebek mellett szakoktatói ajánlás és legalább 8-as átlageredmény szükséges, továbbá, hogy a demonstrátor vállalja, diplomázása után legalább 3 évig Szerbiában fog dolgozni tanulmányai során szerzett képesítésének megfelelő munkakörben.

A kiosztásra kerülő ösztöndíjak száma 65. Az ösztöndíj összege havonta 140 euró dinárellenértéke, illetve aki részesül az MNT felsőoktatási ösztöndíjában is, annak 30 euró dinárellenértéke. A pályázat beadási határideje szeptember 20-a. A pályázati dokumentáció megtalálható a Magyar Nemzeti Tanács honlapján, a www.mnt.org.rs címen.

Magyar Nemzeti Tanács
demonstrátor
ösztöndíj
pályázat

Most

07:13, Frissítve: 07:21

Olaszország több városát elöntötte az eső - VIDEÓ

Az olasz fővárosra a vasárnapra virradó éjszaka újabb heves vihar csapott le, és a nagy mennyiségű csapadék elszigetelte a szicíliai Messina teljes térségét is. A polgári védelem egészen hétfőig meghosszabbította az időjárási riasztást.
20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű