Ugrás a tartalomra

Megkezdődött az elsősök iratkozása az E-Uprava portálon keresztül

2022.03.22
10:20
Forrás
Szerbiai RTV
Öt lépéssel megtörténhet az iratkozás, beadott dokumentumok nélkül.

Megkezdődött az elsősök iratkozása az E-Uprava portálon keresztül. Milan Pašić oktatási minisztersegéd jó hírnek nevezte, hogy ugyanannyi óvodást íratnak idén elsőbe, mint tavaly.

Hangsúlyozta az elektronikus ügyintézés előnyeit, ugyanis mint mondta, 5 lépéssel megtörténhet az iratkozás, beadott dokumentumok nélkül. Azokat az iskolák kérik le az illetékes hatóságoktól.

Bejelentette azt is, hogy a próbakisérettségi március 25-én és 26-án tartják a nyolcadikosoknak, míg élesben júniusban adhatnak számot tudásukról a diákok.

oktatás
iratkozás
elsős
eUprava

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.