Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megkezdődött az ünnepek előtti torlódás a határokon

2022.12.22
11:50
Forrás
Pannon RTV
A közelgő karácsonyi és újévi ünnepek miatt sokan térnek haza a nyugat-európai országokból.

A horvát-szerb határszakaszon Batrovcinál jelentős torlódásra számíthatnak a személyautósok Szerbia irányába. A magyar-szerb határszakaszon is több órás várakozásra kell számítani Szerbia irányába. A Röszke-Horgos autópálya átkelőnél 3 órás a várakozási idő, míg a közúti határátkelőnél valamivel kevesebbet, 2 és fél órát kell várakozni. Tompánál több mint egy órás veszteglésre kell készülni. A többi határon átlagosan 15-30 perc alatt át lehet kelni. Indulás előtt mindenképp érdemes tájékozódni az aktuális határhelyzetről.

határ
torlódás a határátkelőkön

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.