Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megkezdődött a parkolók kiépítése a kisradanováci Tesla-telepi piacnál

2021.09.22
15:25
2021.09.22
16:32
Forrás
Pannon RTV
Nyolc új parkolót hoznak létre azért, hogy megkönnyítsék a parkolást a piaci vásárlók számára.
Pannon RTV

Ha az idő kedvező lesz, akkor a munkálatok akár jövő hét elejére be is fejeződhetnek.

Pannon RTV

Dobó István, a szabadkai VKT tagja: „A parkoló a kisradanováci helyi közösség területén helyezkedik el, a Lifka Sándor utcában. Ez egy nagyon nagy probléma volt az eddigi időszakban, ugyanis nem volt elegendő parkoló és a megnövekedett piaci forgalom gyakran dugulást okozott a parkolók hiánya miatt. A szabálytalan autók és a zöld terepre parkoló autók tönkretették a területet és felhordták a sarat az utcára.”

parkoló
Kisradanovác
Tesla-telep
Dobó István

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.