Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meglátogatta a Szabadkai Gerontológia Központot Zoran Đorđević

2020.07.21
14:15
2020.07.21
17:39
Forrás
Szerbiai RTV
Megfelelő ellátásban részesülnek a Szabadkai Gerontológia Központ koronavírussal fertőzött lakói és dolgozói - ezt mondta ma Zoran Đorđević.

A szerb szociálpolitikai miniszter személyes látogatást tett az intézményben, Nenad Ivanišević igazgató és Bogdan Laban polgármester társaságában. Minden fertőzött enyhe klinikai kórképet mutat és ennek megfelelő ellátásban részesülnek. Erről személyesen szerettem volna meggyőződni, az illetékesekkel pedig azon dolgozunk, hogy a helyzetet stabilizáljuk és megakadályozzuk a koronavírus további terjedését - mondta Đorđević Szabadkán. Hozzátette, az önkormányzattal folytatott együttműködés eddig eredményes volt és bízik benne, hogy ez a jövőben is így lesz. 

Zoran Đorđević
szabadkai Gerontológiai Központ
koronavírus-fertőzöttek
Bogdan Laban

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.