Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meglátogatta a Szabadkai Gerontológia Központot Zoran Đorđević

2020.07.21
14:15
2020.07.21
17:39
Forrás
Szerbiai RTV
Megfelelő ellátásban részesülnek a Szabadkai Gerontológia Központ koronavírussal fertőzött lakói és dolgozói - ezt mondta ma Zoran Đorđević.

A szerb szociálpolitikai miniszter személyes látogatást tett az intézményben, Nenad Ivanišević igazgató és Bogdan Laban polgármester társaságában. Minden fertőzött enyhe klinikai kórképet mutat és ennek megfelelő ellátásban részesülnek. Erről személyesen szerettem volna meggyőződni, az illetékesekkel pedig azon dolgozunk, hogy a helyzetet stabilizáljuk és megakadályozzuk a koronavírus további terjedését - mondta Đorđević Szabadkán. Hozzátette, az önkormányzattal folytatott együttműködés eddig eredményes volt és bízik benne, hogy ez a jövőben is így lesz. 

Zoran Đorđević
szabadkai Gerontológiai Központ
koronavírus-fertőzöttek
Bogdan Laban

Most

07:12, Frissítve: 07:33

Az Ian hurrikán elérte Floridát

Négyes erősségű hurrikánná fokozódott az Ian trópusi vihar, miután szerdán elérte Florida partjait, 155 km/órás széllökésekkel. Az amerikai államban már több mint 230 ezer háztartásban nincs áram.
18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.