Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megnyíltak a görög határok a szerbiaiak előtt

2021.04.19
10:37
2021.04.19
15:58
Forrás
021.rs
Rendelkezni kell a védőoltásról szóló igazolással vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel.

Hétfő reggel 8 órától hivatalosan is megnyíltak a görög határok Szerbia állampolgárai előtt, azonban a turisták egyelőre kizárólag arra a helyre mehetnek, ahol szállást foglaltak. Tatjana Matić idegenforgalmi miniszter kiemelte, hogy a görögországi utazáshoz rendelkezni kell az oltásról szóló igazolással vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel. Mindenkinek, aki Görögországba utazik, minimum 24 órával az utazás megkezdése előtt kötelező a regisztrációs adatlap kitöltése.

A turisták véletlenszerű tesztelésére továbbra is számítani kell. Az országba érkező vendégeknek be kell tartaniuk minden járványügyi korlátozó intézkedést, amelyek a görög állampolgárokra is vonatkoznak. A Szerbiából indulók két Bulgáriával határos átkelőt használhatnak majd, a Promachonas, illetve a Nimfea közúti határátkelőt, mindez pedig május 14-ig biztosan hatályban lesz.

turizmus
határnyitás
Görögország

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.