Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Megnyitják kapuikat a medencék Szabadkán

2021-01-13
12:10
Forrás
Közlemény
Mától a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő és a sétaerdei medence is használható rekreációs úszásra Szabadkán - tájékoztat a Stadion Kommunális Közvállalat.

A Harcosok sorakozója lakótelepen lévő nagy medence hétfőtől péntekig 6 és 17 óra között, míg a kis medence 6 és 16 óra között tart nyitva. Szombaton és vasárnap a nagy medence 6 és 20, a kis medence pedig 6 és 8, majd 14 és 20 óra között használható.

Pixabay/526663

A sétaerdei medence hétköznap 6 és 7:30, valamint 11 és 17 óra között vehető igénybe. Hétvégén pedig 6 és 7:30, továbbá 11 és 19 óra között tart nyitva.

A medencék területén a következő járványügyi intézkedések érvényesek: kötelező a kézmosás, a maszk használata zárt térben és a legalább két méteres távolságtartás. A medencék területén egyszerre legfeljebb száz személy tartózkodhat - áll a közvállalat értesítésében.

Szabadka
medence
nyitás
uszoda

Most

13:15, Frissítve: 13:34

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.