Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mégsem kell majd évente regisztrálni a traktorokat

2019-03-26
19:26
2019-03-26
20:10
Forrás
Pannon RTV
Várhatóan mégsem kell majd évente regisztrálni a traktorokat Szerbiában - áll Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, úgy volt, hogy április harmadikától a közlekedésbiztonságról szóló törvény módosításának életbe lépésével a traktorokat is évente kell majd műszaki vizsgára vinni. Ezt cáfolta meg a szerbiai belügyminiszter.

A régi traktorok, kapcsolható-eszközök, motorkerékpárok regisztrációja kapcsán felmerülő esetleges nehézségekről, és arról, hogy büntetni fogják-e a rendőrök azokat, akik nem jegyeztették be a járművüket, Fehér László közlekedésbiztonsági szakember nyilatkozott a Pannon Televízió Közügyek című műsorában.

Fehér László, közlekedésbiztonsági szakember: 
„- Szerintem ugyanaz lesz, mint ami a kapcsolható járművekkel. Mindenki tudta, hogy az a rendelet életképtelen, de nyolc évig, 2018-ig büntették az embereket, hogyha nem volt leregisztrálva, de regisztrálni nem bírták, akármit csináltak, mert a nagy ekét, ami az úton megy, van kereke, nem lehetett regisztrálni. Én félek, hogy megint ez lesz, nem tudok mit mondani.
- Akkor ezek nem igazán jó hírek.
- Nem. Még így áll. Ha a miniszter azt indítványozza, hogy visszavonja, akkor ugyanúgy kell, hogy körlevelet írjon a rendőrségre, hogy addig legalább, ameddig nem lesz döntés, addig ne bántsák ezeket a gépjármű-, traktor- vagy pótkocsi-tulajdonosokat, akik a forgalomban haladnak.”

traktor
regisztrálni
Nebojsa Stefanovic
Fehér László

Most

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.