Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megszaporodtak a migránsok Egyházaskéren

2021.04.13
21:51
Forrás
Pannon RTV
A észak-bánáti településen is egyre gyakrabban jelentenek problémát az illegális bevándorlók. A helyiek arról panaszkodnak, hogy a migránsok betörnek az üresen álló házakba, és tönkre teszik azokat.

Március végén leégett egy ház Egyházaskéren. A templom közelében található épületben nap közben migránsok tartózkodtak, akik miatt értesítették a rendőrséget. A belügyminisztérium munkatársai kizavarták őket. A helyiek szerint ezután az illegális bevándorlók visszamentek a házba, ahol tüzet raktak, majd az átterjedt a tetőszerkezetre.

Pannon RTV

A helyiek elmondása szerint a migránsok azért jelentek meg a faluban, mert Románián keresztül próbálnak átjutni Magyarország területére, ahonnan tovább tudnak menni különböző nyugat-európai országokba.

Egyházaskér
migránsok

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.