Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Megszépült Felsőhegy játszótere

2021.05.17
14:31
2021.05.17
17:11
Forrás
Pannon RTV
A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Emellett közös munkával a pince klubhelyiségét is renoválni szeretnék, amely majd a közeljövőben, fiataloknak szóló programoknak adhat helyet.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Ősz Szabó Norbert, Felsőhegyi Önkéntes Központ: „A pince klubot még a tavaly őszi bálunkból befolyt összegből kezdtük felújítani. A lámpatesteket cseréltük, led új kivilágítást kapott. Valamint önerőből átfestettük, az aktivisták végezték el ezeket a munkálatokat. Ezt szeretnénk folytatni természetesen. Az még egy nagy öröm számunkra, hogy erre felfigyeltek már többen és kaptunk egy televíziót is amit majd az ifjúság tud használni esténként, amit egy igazi közösségi térré tudunk alakítani.”

Felsőhegy
játszótér
felújítás
klub

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű