Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Megszépült Felsőhegy játszótere

2021.05.17
14:31
2021.05.17
17:11
Forrás
Pannon RTV
A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Emellett közös munkával a pince klubhelyiségét is renoválni szeretnék, amely majd a közeljövőben, fiataloknak szóló programoknak adhat helyet.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Ősz Szabó Norbert, Felsőhegyi Önkéntes Központ: „A pince klubot még a tavaly őszi bálunkból befolyt összegből kezdtük felújítani. A lámpatesteket cseréltük, led új kivilágítást kapott. Valamint önerőből átfestettük, az aktivisták végezték el ezeket a munkálatokat. Ezt szeretnénk folytatni természetesen. Az még egy nagy öröm számunkra, hogy erre felfigyeltek már többen és kaptunk egy televíziót is amit majd az ifjúság tud használni esténként, amit egy igazi közösségi térré tudunk alakítani.”

Felsőhegy
játszótér
felújítás
klub

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.