Ugrás a tartalomra
Pixabay

Megszűnhet a roaming Szerbia és Oroszország között

2019-04-22
15:35
Forrás
B92
A felek erről már korábban megegyeztek, most pedig már a részleteket dolgozzák ki.

Az orosz szövetségi monopolellenes szervezet és a szerbiai Köztársasági Telekommunikációs Ügynökség, a RATEL megegyezése alapján közös munkafolyamat indul el a két ország közötti roaming eltörlésére - írja a Szputnyik. A hírt az orosz illetékes tárca közölte Anatolíj Golomozin, az orosz regulációs szerv főnökhelyettesének szerbiai látogatását követően. Ezzel kapcsolatban már korában megkötötték az egyetértési memorandumot.

roaming
roamingdíj
Szerbia
Oroszország

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.