Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Megtiltanák, hogy kamion kamiont előzzön autópályán

2022.09.28
17:46
2022.09.28
17:51
Forrás
Szerbiai RTV
Kezdeményezte a tehergépkocsik előzési tilalmát az autópályán Tomislav Momirović.

A szerb építésügyi, közlekedési és infrastrukturális miniszter elmondta, mindezt a forgalom gyorsítása és a biztonság javítása érdekében irányoznák elő.

A gyakorlatban az új szabályozás megtiltaná azt, hogy tehergépkocsi tehergépkocsit előzzön.

Szerbiában jelenleg nincs törvényes szabályozás, illetve korlátozás a tehergépjárművek előzésére vonatkozóan. Kivételt képeznek azok a helyek, ahol ezt kifejezetten tiltják a kihelyezett útjelzők.

kamion
tehergépkocsi
előzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű