Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Megújul a Pitypang ovi Adán

2022.07.05
10:21
2022.07.05
15:48
Forrás
Pannon RTV
Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A munkálatok összértéke megközelíti a hárommillió dinárt, amit Ada önkormányzata biztosított az intézmény számára. A rekonstrukció befejezése augusztus végére várható. Szeptembertől az óvoda 60-70 gyerekekkel kezdi meg a tanévet 3 csoportban.

Boja Patyi Sarolta, igazgató, Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény, Ada: „A felújításra nagy szükség volt, mert a kanalizáció és vízvezetékhálózat már elavult volt. Viszont az epidemiológiai helyzet miatt ez a felújítás késett. A napokban megkezdődik a teljes körű felújítás, ami azt jelenti, hogy a kanalizáció teljesen megújul, a vízvezetékhálózat, a csempék, a padló a csempe, a fali csempe. A munkálatok befejezése augusztus 20-ra tervezett, amit remélem, hogy, meg is tudunk valósítani, mert szeptember elsejétől a három csoport indulna az épületünkben.”

Ada
óvoda
felújítás
Boja Patyi Sarolta

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.