Ugrás a tartalomra

Megváltozott a forgalmi rend Topolya központjában

2021.09.24
13:11
Forrás
Közlemény
Folytatódnak az egykori hotel felújítási munkálatai Topolya központjában, ezért megváltozott a gyalogos- és kerékpárosforgalom rendje a közlekedési lámpánál.

A Tito marsall utcán és a Fő utcán nem használható a járda és a bicikliút a hotel környékén, valamint a központi közlekedési lámpánál a hotelhez vezető két gyalogos-átkelőhely sem (Izbor Áruház felől és a posta felől). Kérik a polgárokat, hogy biztonságuk, testi épségük érdekében figyeljék a közlekedési jelzőtáblákat és tartsák be a szabályokat, más útvonalat válasszanak.

Ezzel összhangban nem ajánlott a hotel körül felhúzott kerítés mellett, az út szélén, az úttesten közlekedniük. Kérik a polgárok megértését és türelmét, valamint, hogy fokozott óvatossággal és a szabályok betartásával közlekedjenek.

Topolya
forgalmi rend
hotel
felújítás

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.