Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Megvendégelték támogatóikat a Fény-Bárka munkatársai

2022.12.22
10:38
2022.12.22
17:31
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Szociális Védelmi Szolgáltató Központ és a Fény-Bárka napközi a jó szándékú embereknek köszönhetően évről évre fejlődik és megújul. A Bárka munkatársai és védencei csütörtök délután fogadták támogatóikat.

Bohata Márta ügyvezető igazgatója annak a cégnek, amely már évek óta komoly pénzösszeggel támogatja a Szociális Védelmi Szolgáltató Központot és a Fény-Bárka napközit is. Idén 120 ezer dinárral segítettek, valamint egy nagyobb értékű fejlesztésben is támogatják majd az intézményeket a közeljövőben.

Bohata Márta, támogató, Magyarkanizsa: „Szóbeli megállapodás született a szolgáltató központ igazgatójával és a napközi vezetőjével egy újabb donációról, mely két szabvány tanúsítását foglalja magában. Az egyik a minőségi irányítási rendszer, a másik pedig az élelmiszer-biztonsági rendszer tanúsítása, vagy közismertebb nevén, szertifikációja. Reményeink szerint ez a projekt a jövő év első negyedében fog megvalósulni.”

Az intézményeknek minden támogatás jól jön.

Tolnai Csaba, igazgató, Szociális Védelmi Szolgáltató Központ, Magyarkanizsa: „Ezeket a pénzösszegeket természetesen indirekt módon a napközink felhasználóira költjük, ami azt jelenti, hogy a rezsinket és a szükséges beérkező számláinkat fizetjük belőle. Ilyen gazdasági helyzetben elmondhatom, hogy ez a segítség több, mint segítség.”

A délután folyamán a Bárka munkatársai és védencei meg is vendégelték a támogatóikat.

Fény-bárka
Magyarkanizsa
támogató
Tolnai Csaba

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.