Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Mennyiért tankolhatunk a következő hét napban?

2022.11.04
17:47
Forrás
Szerbiai RTV
Drágult a benzin, a gázolaj ára nem változott Szerbiában.

A következő hét napra vonatkozó ár a benzin esetében 4 dinárral magasabb a korábbinál, vagyis 182 dinár. Dízelt továbbra is 222 dinárért tankolhatunk. A kőolajszármazékok árát a Kereskedelmi Minisztérium határozza meg Szerbiában, és mindig egy hétre szólnak - péntek 15 órától a következő hét azonos időpontjáig. 

üzemanyag
benzin
dízel

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.