Ugrás a tartalomra
Az új mentőautó beltere
Pannon RTV

Mentőautókkal gazdagodott az újvidéki Sürgősségi Intézet

2019-07-09
17:05
Forrás
Pannon RTV
Két új mentőautót kapott a városi önkormányzattól a Pál pátriárka sugárúton található Sürgősségi Intézet.
Az új mentőautók

A korszerű egészségügyi központ mentőautói a nap minden órájában a székvárosi polgárok szolgálatában állnak - emelte ki az autók átadásakor az intézet igazgatója.

Srđan Kružević alpolgármester és dr. Bogdan Živanović igazgató

A mentőautók kulcsait Srđan Kružević, Újvidék alpolgármestere adta át dr. Bogdan Živanovićnak, a Sürgősségi Intézet igazgatójának. A járművek beszerzési értéke 10 millió 400 ezer dinár volt - mondta az alpolgármester az átadón. Hozzátette: „2013-tól napjainkig a város 19 ilyen autót adományozott. Ezek a járművek napi 24 óra használatban vannak a hét minden napján, ezért a városnak minden évben két új jármű megvásárlását kell biztosítani a Sürgősségi Intézet számára.”

A mentőautó felszerelése

Az elmúlt öt évben összesen mintegy 173 millió dinárt fektetett be a város az Intézet felszerelésébe. A tervek szerint mobil defibrillátorok beszerzésére különítenek majd el eszközöket a városi büdzséből.

Újvidék
Sürgősségi Intézet
mentőautó

Most

21:11, Frissítve: 21:22

Óriási a káosz Katalóniában

Több százezer ember vonult az utcákra. „A szabadságjogokért” címmel meghirdetett akció mostanra kemény utcai összecsapásokká fajult.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.