Ugrás a tartalomra
Az új mentőautó beltere
Pannon RTV

Mentőautókkal gazdagodott az újvidéki Sürgősségi Intézet

2019-07-09
17:05
Forrás
Pannon RTV
Két új mentőautót kapott a városi önkormányzattól a Pál pátriárka sugárúton található Sürgősségi Intézet.
Az új mentőautók

A korszerű egészségügyi központ mentőautói a nap minden órájában a székvárosi polgárok szolgálatában állnak - emelte ki az autók átadásakor az intézet igazgatója.

Srđan Kružević alpolgármester és dr. Bogdan Živanović igazgató

A mentőautók kulcsait Srđan Kružević, Újvidék alpolgármestere adta át dr. Bogdan Živanovićnak, a Sürgősségi Intézet igazgatójának. A járművek beszerzési értéke 10 millió 400 ezer dinár volt - mondta az alpolgármester az átadón. Hozzátette: „2013-tól napjainkig a város 19 ilyen autót adományozott. Ezek a járművek napi 24 óra használatban vannak a hét minden napján, ezért a városnak minden évben két új jármű megvásárlását kell biztosítani a Sürgősségi Intézet számára.”

A mentőautó felszerelése

Az elmúlt öt évben összesen mintegy 173 millió dinárt fektetett be a város az Intézet felszerelésébe. A tervek szerint mobil defibrillátorok beszerzésére különítenek majd el eszközöket a városi büdzséből.

Újvidék
Sürgősségi Intézet
mentőautó

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.